Cum mâncăm de Crăciun pentru a nu ne simți rău? @ gds.ro

0
77

În special pentru cei care au ținut post, preparatele de la masa de Crăciun sunt mult mai greu de digerat, așa că este bine să încercăm să nu facem excese culinare. E bine să nu mâncăm fără oprire, ci cu mici pauze între felurile de mâncare, ne sfătuiesc nutriționiștii, conform Doc.ro. Sarmalele, fie ele cu carne de porc sau de pasăre, pot fi servite cu mămăligă, mai degrabă decât cu pâine. Le poți servi și cu ardei iute, hrean sau muștar, iar smântână poate fi înlocuită cu iaurt degresat. Friptura nu ar trebui să fie asociată cu pâine, cartofi sau alte garnituri, ci cu salată sau murături, și acestea tradiționale pentru perioada rece. Poți încerca și legume pregătite la cuptor ori salate ușoare, de varză, sau o salată verde cu lămâie. Condimentele… Read More

Categorie: Sanatate, Viata sanatoasa, ce mancam de craciun, ceaiuri pentru digestie, de cate ori se mesteca mancarea, sfaturi masa sarbatori 

Sursa: GAZETA de SUD