Care e secretul pentru pieptul de pui suculent. Ingredientul simplu care face diferența @Fanatik.ro

0
66

Puține gospodine din țara noastră știu care este secretul pentru un piept de pui suculent. Ingredientul simplu care face diferența se găsește cu mare ușurință în orice casă din România, având și un preț extrem de mic. Cum faci pieptul de pui zemos cu un singur produs Pieptul de pui este o carne savuroasă adorată de la mic la mare și care se pregătește extrem de ușor. Toate femeile care doresc să obțină un preparat culinar zemos și savuros au la îndemână un truc foarte practic. Acesta folosește un produs banal, care costă aproximatix 1 leu și care se poate cumpăra din orice magazin. Concret, pontul constă în bicarbonatul de sodiu care este utilizat de multe restaurante chinezești. Bucătarii apelează la acest ingredient pentru a frăgezi bucățile de carne mai dure și mai fibroase, cum ar fi pieptul de pui sau mușchiul de vită, relatează chowhound.com. Tot ce trebuie să…   Read More
Categorie: Life, trucuri 
Sursa: Fanatik.ro