Salamul de Nădlac a intrat în procesul de recunoaștere europeană. „Nu are rețetă, are gust” | AUDIO | GALERIE FOTO @europafm

0
61

Salamul de Nădlac este pe drumul recunoașterii europene. Produsul a intrat în procesul de înregistrare în cadrul unui sistem de calitate european, anunță Ministerul Agriculturii. Se va alătura astfel unor alte produse tradiționale cum ar fi salamul de Sibiu sau telemeaua de Ibănești. https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2025/01/21ian-13-Laura-sandw-salamul-de-nadlac-recunoastere-europeana.mp3 EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău. Salamul de Nădlac este produs din carne de porc, iar principalul condiment cu care este asezonat este boiaua „Se pune usturoi, chimen, piper și boia – care este ingredientul principal alături de sare”, spune un bărbat. „Când se dezlipește de pe mână înseamnă că este suficient de bine frământat”, spune alt bărbat. Rețeta Salamului de Nădlac are sute de ani vechime Rețeta de origine germană este veche de câteva sute… Read More
Categorie: Life, Social, Știri, mâncare, mezeluri, salam, Stiri Interne, Uniunea Europeană 
Sursa: Știri – Europa FM