De sărbători, românii au pus pe masă cele mai delicioase preparate. Ca în fiecare an, o mare parte din mâncare a rămas neatinsă. Chiar dacă primul instinct este să o arunci, bucătării te învață cum să o refolosești. Risipa alimentară crește în perioada sărbătorilor de iarnă Este deja tradiție ca pe masa de sărbători să se regăsească cât mai multe preparate. Gospodinele gătesc fel de fel de bunătăți pe care le servesc celor dragi sau invitaților. Ca de obicei, o mare parte din mâncarea de sărbători rămâne neatinsă. Inclusiv studiile au demonstrat că în această perioadă a anului, risipa alimentara crește, iar peste 2 tone de mâncare ajung la gunoi. Dacă nu vrei să contribui la risipa alimentară, ei bine, trebuie să știi că mâncarea rămasă după Crăciun sau după Revelion are ”salvare”. Potrivit bucătarilor, aceasta poate fi refolosită fără nicio problemă. Bucătarii cu experiență susțin refolosirea mâncării, mai ales… Read More
Categorie: Life, sfaturi
Sursa: Fanatik.ro




