Mămăliga este unul dintre preparatele nelipsite de pe mesele românilor. Merge perfect cu o mulțime de alte produse, precum delicioasele sarmale, smântână sau carne la grătar. Însă, care este secretul ca aceasta să iasă delicioasă și moale? Mulți o dau în bară atunci când o pregătesc. Câtă apă și câtă mălai trebuie să adaugi în oală pentru a obține o mămăligă perfectă Mămăliga perfectă se obține prin respectarea mai multor reguli ale bucătarilor cu experiență. Astfel, asigură-te întotdeauna că folosești un ceaun antiaderent, care va împiedica lipirea de vas și va asigura o textură uniformă. În plus, dacă nu vrei să te trezești cu cocoloașe în farfurie, începe să mixezi viguros încă din primele minute. Pe de altă parte, evită să o gătești mai mult decât trebuie: este gata în momentul în care se desprinde ușor de pe marginile vasului. Dar adevărul este că, secretul pentru o mămăligă perfectă constă… Read More
Categorie: Life, reteta, rețetă culinară, sfaturi, trucuri
Sursa: Fanatik.ro
Ce cantitate de apă și mălai trebuie să pui în oală ca să iasă cea mai gustoasă mămăligă. Secretul ca să fie foarte moale și a doua zi @Fanatik.ro
![Ce cantitate de apă și mălai trebuie să pui în oală ca să iasă cea mai gustoasă mămăligă. Secretul ca să fie foarte moale și a doua zi](https://carpsilviuionut.ro/wp-content/uploads/mamaliga-moale-INV0b9-696x392.jpeg)
Din aceeași categorie
Pe lângă cele enumerate mai sus îți oferim și certificate digitate, aparatură fiscală, semnături electronice, produse complementare și multe altele.
Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.