Sărbătoarea Nașterii Domnului a trecut, iar românii au celebrat cum se cuvine marele eveniment. Pe masa de Crăciun a fost un adevărat festin, iar bucatele din belșug. Ce să faci cu mâncarea rămasă de la Crăciun Dacă se întâmplă să faci parte din categoria persoanelor care au rămas cu mâncare de la masa de Crăciun, atunci acest articol este pentru tine. Preparate precum tobă, cârnați, caltaboș sau cozonac pot fi „reciclate”, fiind folosite în alt fel de mâncăruri. Desigur, asta doar dacă au fost păstrate la rece, în condiții optime și sunt încă bune. Iată câteva idei de preparate rapide și realizate din mâncarea rămasă de la Crăciun. Dacă ai puțină imaginație, totul va ieși delicios, iar membrii familiei vor fi încântați. Idei de mâncare cu preparatele de la Crăciun Sendvișuri din carnea rămasă Cu siguranță românii au preparat friptură în ziua de Crăciun. Fie la grătar, fie la cuptor,… Read More
Categorie: Life, craciun, reteta
Sursa: Fanatik.ro
Nu arunca mâncarea rămasă de la Crăciun. O poți folosi la diverse preparate @Fanatik.ro
Din aceeași categorie
Pe lângă cele enumerate mai sus îți oferim și certificate digitate, aparatură fiscală, semnături electronice, produse complementare și multe altele.
Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.