Boboteaza se sărbătorește pe 6 ianuarie, iar românii respectă frumoasa tradiție de a pregăti plăcintele Sfântului Ioan. Este o rețetă veche care vine direct din bucătăriile gospodinele din Mărginimea Sibiului. Care este preparatul ideal pentru Bobotează. Rețeta pentru plăcintele Sfântului Ioan În fiecare an, de Bobotează, gospodinele din Ardeal au grijă să pregătească plăcintele Sfântului Ioan. Este una dintre acele rețete care nu dă greș niciodată. La final vei obține niște plăcinte pufoase și aromate, demne de o zi de sărbătoare. Pregătirea acestui desert tradițional nu este deloc complicată. Ai nevoie de câteva ingrediente de bază, iar pașii sunt simpli de urmat ca să pui pe masă cele mai gustoase plăcinte. Ingrediente pentru aluat: 500 g făină 1 pliculeț de drojdie uscată (sau 25 g drojdie proaspătă) 250 ml lapte călduț 50 g zahăr 1 ou 50 ml ulei un praf de sare Ingrediente pentru umplutură: 300 g brânză dulce… Read More
Categorie: Life
Sursa: Fanatik.ro
Preparatul care nu trebuie să lipsească de pe masa de Bobotează. Cum se prepară plăcintele Sfântului Ioan. Rețeta tradițională @Fanatik.ro
Din aceeași categorie
Pe lângă cele enumerate mai sus îți oferim și certificate digitate, aparatură fiscală, semnături electronice, produse complementare și multe altele.
Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.