Cannoli este un desert originar din insula Sicilia, dar între timp a depășit de mult granițele insulei. Cannoli reprezintă un aluat prăjit de formă tubulară, umplut cu ricotta, și alte diferite nuci sau arome. Am ales o umplutură fină cu mascarpone, amaretto și lămâie. Ingrediente Pentru aluat: 200 grame făină1 linguriță scorțișoară1 linguriță cacao1 linguriță zahăr pudrăsare1 ou1 lingură oțet de vin alb1 lingură amaretto1 lingură unt1 gălbenuș de ou, bătutulei pentru prăjit Pentru cremă: 200 grame mascarpone1 linguriță amaretto1 linguriță extract de vanilie1 linguriță zahăr pudră1 linguriță coajă de lămâie rasă Mod de preparare Adaugă făina, scorțișoara, pudra de cacao, zahărul pudră și sarea într-un bol mare. Amestecă folosind o spatulă. Adaugă oul, oțetul, amaretto și untul. Amestecă până când obții un aluat fărâmicios. Strânge aluatul într-o pungă de… Read More
Categorie: Retete culinare, cannoli, cannoli cu mascarpone și amaretto, reteta gds
Sursa: GAZETA de SUD
Cannoli cu mascarpone și amaretto @ gds.ro
Din aceeași categorie
Pe lângă cele enumerate mai sus îți oferim și certificate digitate, aparatură fiscală, semnături electronice, produse complementare și multe altele.
Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.