Anul Nou marchează un nou început, iar mâncarea joacă un rol central în celebrarea acestuia, în întreaga lume. De la deserturi speciale și preparate simbolice precum tăițeii lungi (longevitate), mazărea (monedele), heringul (abundența) și porcul (norocul), tradițiile culinare sunt o modalitate prin care diferite culturi își urează prosperitate, potrivit CNN, scrie G4Food. Hoppin’ John – Sudul Statelor Unite Un preparat emblematic pentru Anul Nou în sudul Americii, Hoppin’ John este făcut din mazăre sau fasole neagră aromatizată cu carne de porc, servită cu orez și, deseori, verdețuri gătite (culoarea banilor) și pâine de porumb (culoarea aurului). Originile sale sunt legate de tradițiile africane și vest-indiene, aduse în America de sclavi. Prima rețetă datează din 1847, în cartea „The Carolina Housewife” de Sarah Rutledge, iar preparatul rămâne un simbol al norocului în bucătăria… Read More
Categorie: Magazin, bilute de ulei olanda, hoppin john, mancaruri de anul nou, obiceiuri revelion, struguri de anul nou, traditii de Anul Nou
Sursa: GAZETA de SUD
Ce se mănâncă de Anul Nou în lume: biluțe de ulei, tăiței sau Hoppin’ John @ gds.ro
Din aceeași categorie
Pe lângă cele enumerate mai sus îți oferim și certificate digitate, aparatură fiscală, semnături electronice, produse complementare și multe altele.
Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.