Dacă te temi de demență, boala care pare că pândește la tot mai multe colțuri, o schimbare simplă, cum ar fi renunțarea la mezeluri și înlocuirea lor cu fasole, nuci sau tofu, înseamnă o micșorare a riscului de boală cu aproape un sfert, arată un studiu recent. Cercetarea realizată la Harvard este una dintre cele mai ample din domeniu, aceasta presupunând monitorizarea a 130.000 de persoane timp de 43 de ani, relatează The Telegraph. Iar rezultatele cercetării ar trebui să ne taie din apetitul pentru mezeluri: doar două porţii de carne roșie procesată pe săptămână cresc riscul de demenţă cu 14% față de consumul a trei porții pe lună. În schimb, înlocuirea unei porţii zilnice de mezeluri cu nuci, fasole sau tofu poate reduce riscul de demenţă cu 23% și pe cel de declin cognitiv cu 20%. Studiul nu a găsit nicio legătură între consumul de carne roşie neprocesată (cum… Read More
Categorie: Sănătate, carne procesată demență, carne procesata descoperiri, carne procesată studii, cauze demență, dietă demență, mezeluri demență, mezeluri efecte organism, mezeluri studii descoperiri
Sursa: spotmedia.ro
Ți-e frică de demență? Renunță la mezeluri! Cum rămâne cu carnea roșie – studiu Harvard @ spotmedia.ro
Din aceeași categorie
Pe lângă cele enumerate mai sus îți oferim și certificate digitate, aparatură fiscală, semnături electronice, produse complementare și multe altele.
Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.